214 të shëruar dhe 318 raste me COVID-19!

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë shënuar edhe 318 raste të reja me COVID-19.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 121 raste, Prizren 38 raste, Gjakovë 23 raste, Pejë 17 raste, Suharekë 16 raste, Gjilan 11 raste, Mitrovicë 11 raste, Ferizaj 10 raste, Podujevë 10 raste, Fushë-Kosovë 9 raste, Deçan 8 raste, Rahovec 8 raste, Vushtrri 8 raste, Lipjan 6 raste, Obiliq 4 raste, Istog 3 raste, Kamenicë 3 raste, Drenas 2 raste, Kaçanik 2 raste, Klinë 2 raste, Skenderaj 2 raste, Viti 2 raste dhe me nga 1 rast komunat Dragash dhe Malishevë.

Po ashtu, janë raportuar 5 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv, të cilët janë nga komunat: Gjakovë 1 rast (80 vjeç), Kamenicë 1 rast (65 vjeç), Kaçanik 1 rast (72 vjeç), Prizren 1 rast (72 vjeç) dhe Vushtrri 1 rast (80 vjeç).\klankosova\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *