A ishin zgjedhjet e 14 shkurtit apo vete 14 shkurti qe e beri Lola haradinaj te shkelqej ne kete dite (foto)

Lola Haradinaj duket thjesht dhe shume bukur ne diten e zgjedhjeve dhe shen valentinit !\SKENARI\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *