Adriana Matoshi tregon për surprizën që i bëri i dashuri afrikan, për ditëlindjen e saj!

Adriana Matoshi ka festuar ditëlindjen e radhës këtë të premte.

Aktorja e mirënjohur për ndjekësit e saj në Instagram ka treguar se i dashuri i saj Keith e kishte të pamundur të vinte në Kosovë, transmeton IndeksOnline.

Me këtë rast, ajo ka treguar dhuratën që i dashuri afrikan i ka bërë për ditëlindjen, si dhe letrën që ai i shkroi.

Megjithëse shumë kilometra larg, Matoshi ka falenderuar Keith për surprizën që i ka bërë. /IndeksOnline/

from a post by adriana:

Thank you my love, even though we’re kilometers away, you still find a way to make me happy!

A letter from Keith:

Happy birthday shpirt
First of all I want to thank God for giving you another year. I wish I was there with you, to celebrate your birthday in a way you haven’t done before.
41 roses for all these years you have been a blessing on this Earth.
All these snacks will make you think of the summer we spent together in the lockdown.
Trust me, we will have more fun and more happy memories to look back at.
Enjoy you day loçka!
More blessings, more life, more love.
Të dua shumë zemër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *