Babai për pak sa nuk vdiq nga tmerri kur ‘pa djalin e tij në lavatriçe’

Një burrë n.dau një foto të makinës së tij larëse që tregon fytyrën e një fëmije, i cili duket sikur është bll.ok.u.ar brenda. Ai shpjegoi se ishte një bluzë me imazhin e djalit të tij

Hyra në banjë dhe pashë në lavatriçe. Brenda pashë fytyrën e djalit tim të vogël. Unë pothuajse v.di.q.a në vendin e ngjarjes, shkruajti një burrë që besohej të ishte nga Rusia së bashku me një foto që ai postoi në faqen e n.darjes së fotove Imguru, ku poston nën profilin ARussianAndHisBike.

Ai shpjegoi se pas t.ro.nd.itj.es fillestare, ai shpejt u qetësua kur kuptoi se ishte thjesht një bluzë me imazhin e djalit të tij.

Megjithatë ai nuk është i vetmi që reagoi me tm.e.rr në skenë.

Përdoruesit e Imgur i thanë atij se ai duhej të vinte një pa.rala.jmërim në foto përpara se ta postonte sepse ishte një skenë e tm.er.rs.hm.e.

Fotoja tro.nd.itë.se zgjoi ku.ri.ozitetin tek njerëzit, kështu që postimi mblodhi mbi 100,000 shikime.

Përveç njoftimit, ARussianAndHisBike këshilloi të tjerët që, nëse kanë bluza të ngjashme me fëmijët e tyre, të vendosin një pa.ralajmërim në lavatriçe përpara se ta fusin aty, në mënyrë që dikush të mos pësojë një s.u.lm në zemër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *