Dalin foto të tjera që dëshmojnë se Mozzik dhe Loredana janë sërish bashkë

Muajve të fundit ka pasur thashetheme të shumta në rrjete sociale se Mozzik dhe Loredana janë kthyer sërish bashkë.

Fansat e tyre nxorën dëshmi të panumërta dhe përveç kësaj, vërejtën edhe daljet e tyre të ‘fshehta’ në Zvicër dhe Gjermani.

Rreth kësaj, Mozzik dhe Loredana të cilët kanë një vajzë që quhet Hana, nuk kanë foluar kurrë publikisht dhe nuk kanë dhënë asnjë sinjal të konfirmuar për një ribashkim.

Gjithsesi, fotografitë e sotme të postuara nga artistët vërtetojnë edhe një herë se ata janë kthyer me njëri-tjetrin. Të dy kanë kaluar kohë në të njëjtën studio duke punuar në këngë të reja dhe duke etiketuar të njëjtin producent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *