Dashuria nuk njeh përmasa, ai 70 cm më i shkurtër

E thonë të gjithë: “Dashuria nuk ka sy” dhe në rastin në fjalë kjo shprehje merr kuptimin e vertetë të saj.  James është 25 vjeç dhe Chloe 20 vjeç.

Ata janë të fejuar me njëri tjetrin, edhe pse djaloshi v.u..an nga si.nd.romi “dys.pla.sia”, i cili nuk e lejon të zgjatet dhe për këtë arsye ka një gjatësi prej 1 metër.

Ndërkohë e fejuara e tij ka një gjatësi normale, pasi ajo është 1.7 metër. Çifti thotë se e dashuron çme.ndu.ri.sht njëri – tjetrin dhe se 2016-ën do të martohen megjithëse lidhja e tyre nuk ka qenë aq e lehtë.

Mjaft persona e nga.tërro.jnë atë me fëmijën e 20-vjeçares. Rasti më i fundit ka qenë kur ai bashkë me të fejuarën vendosën të darkonin në restorant, por kamerieri kujtoi se ai ishte një fëmijë dhe i solli një libër për të ngjyrosur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *