Deklaroi në rrjetet sociale që shet votën sipas marrëveshjes, ja çka i bëri policia drenicasit

Në orët e mbrëmjes së datës 12 shkurt 2021, hetuesit policor në kuadër të Stacionit Policor në Skenderaj, kanë identifikuar dhe intervistuar një person të dyshuar për veprën penale dhënie ose marrje e ryshfetit në lidhje me votimet.

Sipas njoftimit të Policisë së Kosovës, veprimet hetimore janë ndërmarrë me autorizim të prokurorit, mbi dyshimet e bazuara se i dyshuari në një faqe të rrjeteve sociale ka publikuar-shpallur se shet votën e tije sipas marrëveshjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *