Del Exit Poll i Baton Haxhiut, ky është rezultati pa votat e minoriteteve

Mediumi i gazetarit kosovar Baton Haxhiu “Albanian Post” në televizionin Kanal 10 ka publikuar Exit Pollin për zgjedhjet e 14 shkurtit 2021, në të cilin nuk janë të përfshira votat e minoriteteve, shkruan Gazeta Express.

Sipas këtij Exit Polli, partia e parë është : 53 %

Partia e dytë është : PDK me 20 %

Partia e tretë është: LDK me 17 %

Partia e katërt është: AAK 7 %

Partia e pestë: NISMA 2 %

Haxhiu ka treguar se janë përfshirë 2 mijë e 500 respodent. 40 % janë nga fshatrat, 40 në qyteza dhe 20 % në qytete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *