Diçka e madhe po vjen në qendër të Prishtinës!

Brandslux është kompania e cila merret me shitjen e çarçafëve dhe shumë produketeve të ndryshme..

VIPAT e Kosovës,Shqipërisë janë ata/ato që po bëjnë suport të madh kësaj kompania e cila cilësin e produkteve e ka të garantuar.

Sekreti të cilin do e zbardhim vjen tani!
Skenari.net ka mësuar që shumë shpejt Brandslux.ks po vjen me Lokacion “lokal” në qendër të Prishtinës saksisht në Dardani – Te Posta e Madhe!

Besoj që më të lumturit tani do jenë klientët besnikë të kompanis Brandslux të cilët do kenë mundësi ti shohin produktet cilsore nga afër, ti përzgjedhin live duke i parë me sy modelet e shumta dhe kualitetin e tyre.

Skenari.net ka mësuar që në lokal do ketë produkte si: Tepiha , Mbulesa , Carçafë , Jorgan , Jastak dhe shumë produkte të nevojshme për shtëpit tona.

Produkte kualitet dhe cilësin e tyre nga 1 Qeshori janë duke e shiju edhe vendet e shumëta te Europës si: Suedia , Austria , Zvicra , Gjermani , sepse Brandslux po ua mundëson transportin në Europ kudo që gjindet klienti, mjafton ta porosisë modelin e tij të preferuar dhe porosia i shkon në shtëpi 🙂

Brandslux tani më e dim që në hapje do të jenë të pranishëm shumë nga Vipat e Estrades dhe klientët do kenë mundësi të përfitojnë nga Oferta të cilën kompania më serioze në platformën Online,

do ta përgatit për Hapjen e Madhe!

Në momentin e parë që do ta mësojm datën e hapjes skenari.net do ketë nderin dhe kënaqësin të ju njoftoj..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *