E gjetën të pajetë anës detit, familjarët e 22-vjeçarit shqiptar: Doli të pinte kafe gjeni kush e bëri

Familjarët kanë hedhur dritë mbi dys himet për v dek jen e 22-vjeçarit që u gjet i pajetë në breg të detit në Vlorë, familjarët e tij shprehin dyshime se djalin ua kanë vrarë.

Image result for 22 vjeçari e gjeten ne det sokol

Ata kërkojnë që P olic ia të het ojë rastin, pasi djali nuk kishte arsye pse të gjendej në Zvërnec. Ata thonë se djali ka dalë nga shtëpia të dielën pasdite në fshatin Kurjan ku jetonte me nënën e vet dhe nuk është kthyer më. Sipas të afërmve të vi ktim ës, Sokoli i kishte thënë nënës që do të pinte një kafe me shokët ku doli për të mos u kthyer më ku rrë.

Ende nuk dihet se cilët kanë qenë shokët me të cilët ai do të pinte kafe, por familja kërkon që institucionet të nisin het imet duke marrë në pyetje të gjithë të njohurit e tij. “Djali ishte i urtë, i sjellshëm. Nuk i binte askujt më qafë. Ka dalë për kafe dhe nuk është kthyer. Çfarë do kërkonte djali nga Kurjani në Zvërnec. Kjo kuptohet. Dikush i ka marrë jetën dhe e ka hedhur larg për të hum bur gjurmët.

“Do dal të pi kafe me shokët”/ Fjalët e fundit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *