E mbani mend që fiks ky mjek disa muaj më parë më… Aida Shtino nuk i kursen fjalët për Mjekun Prifti

Gazetarja e njohur Aida Shtino ka shp.ërthyer sot ndaj mjekut kardiolog i cili ak. uzohet për ‘ryshfet’, ku rrëfen përb alljen që ka pasur më Edvin Priftin disa muaj më parë.

Shtino rrëfen se pikërisht ky mjek disa muaj më parë e kishte su. lmuar përmes një shkrimi të botuar në një gazetë. Shtino shkruan se pas kësaj një mori su. lmesh, aq sa iu desh që disa nga ndjekësit e saj në rrjete sociale t’i bll. okonte.

Postimi i plotë:

Para disa muajsh ky mjek mu kendrvu duke me kthyer nje pergjigje nepermjet nje gazete dhe kishte shkruar aq gjate, duke u mare me pamjen time dhe me pas duke lavderuar punen e mjekeve sa nuk e lexova dot deri ne fund.

Sot lexoj se eshte pez ulluar nga puna.

Atehere mu kundervune shume veta, duke me su. lmuar se pse ju flisja mjekeve ne ate menyre, ndersa sot pikerisht ai doktor qe beri tere ate shkrim eshte pezulluar per ryshfet…nuk e di sa e vertete eshte kjo, sepse derisa te nxjerri vendim gjykata prezumohet te jete i pafajshem.

Por dijeni te gjithe ju qe me detyruat tiu bej bll. ok ne fb tim dhe qe me su. lmuat , vjen nje dite dhe e verteta del ne shesh dhe gjithcka zbulohet , ashtu si drita e diellit zbulon erresiren e ndersa une ju them juve qe flisni pa menduar, here tjeter vendosni mendjen ne levizje dhe “mos tiu flasi goja para mendjes ” themi ne ne Gjirokaster.

Uroj qe ky mjek te jete i pafajshem edhe pse nje dite me su. lmoi mua personalisht , duke aluduar se ju ula vlerat mjekeve , vetem se haroi se une nuk ju ula vlerat mjekeve qe kane bere betimin e Hipokratit dhe jane te ndergjegjshem ne ate qe bejne , por ju ula vlerat atyre mjekeve matrapaze qe nuk e meritojne emrin e nderuar te mjekut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *