E Reja Nga Kopliku: Vjehrra Nuk Ma FaI Kur Rë Që Nuk Pranova Të Ndërroj…!!

“Në jetën time kam besuar gjithmonë në Zot, kam munduar të sillem mirë, të dëgjoj dhe respektoj p arimet e familjes.Ama kjo gjë nuk është sërish e mjaftueshme për nënën e burrit tim.Jam një 28-vjeç are nga Kopliku e martuar në Shkodër. Burri e kam njohur me dashuri që në shkollë.Por ne të dy kemi f, e të ndryshme. Familja e tij, më saktë vje hrra, nuk pranonte që ne të fejoheshim, sepse e donte nusen my, sli, mane.Por dashuria ime dhe e burrit e kaloi këtë p, enge së, e pas shumë per,ipecish, ne ja dolëm të fejoheshim dhe të martoheshim. Ama vjehrra nuk ma fal kurrë që unë nuk pranova të ndërroja f, e kur u martova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *