E Tmerrshme Se Cfarë I Ndodh Këtij Qeni, Cfarë Shpejtësie Ishte Vetura/ VIDEO

E t’me rrshme se cfarë i ndodh këtij Qeni, cfarë shpej tësie ishte vetura? VIDEO

Shoferi ishte i pakujdesshem dhe go.de.t me ve.ture Qenin, dhe mb.eti ne rruge.

Pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *