Foshnjës i shihej edhe truri, sepse kishte lindur para kohe

Ajo kishte nevojë për ri.ng.jallje pas lindjes, nuk kishte frymëmarrje për shtatë minuta dhe gjithashtu kishte një mushkëri të dë.m.t.uar. Por ajo mbi.jetoi.

Një nënë ka zbuluar se si foshnja e saj e parakohshme ka lindur me lëkurë të kuqe dhe me trurin e saj të dukshëm.
Nëna e tre fëmijëve Cheri, tani 22, lindi vajzën Hailie Dillon më 23 shkurt të vitit të kaluar pas vetëm 23 javëve dhe gjashtë ditëve të shtatzënisë.

Kjo do të thoshte se lëkura Hailie nuk kishte pasur kohë për të zhvilluar pigmentim dhe kafka e saj nuk ishte plotësisht e zhvilluar.

Foshnja mb.ije.toi me një mushkëri të dë.mt.uar dhe shtatë minuta pa frymë pasi u lind në Spitalin James Cook në Middlesbrough, por 18 ditë më vonë, Price ishte në gjendje të mbante vajzën e saj për herë të parë.

“Kur Hailie lindi, duket e ke.qe ta them, por ajo dukej si një i huaj i kuq”, tha Price, i cili jetonte në Isle of Wight.

“Ajo ishte ende në fazën e fe.tus.it dhe ajo nuk dukej aspak si një fëmijë, nuk mund të besonim se ajo madje mb.ije.toi.

“Që nga lindja ajo u vendos në një ink.ubator dhe nuk mund ta preknim atë – por ne mund të shihnim të gjitha venat e trurit të saj përmes lëkurës së saj të kuqe”. Hailie tani është një njëvjeçare e shëndetshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *