Gjenerali rus jep LAJMIN BOMBË midis Serbie: Millosheviq është gjallë, ja vendi ku jeton ai tani…

Viktor Filatov, një gjeneral në pension i shërbimit inteligjent rus GRU, ka nxjerrë në publik disa të dhëna shokuese rreth kasapit të Ballkanit, Sllobodan Mollosheviq.

Në një roman të shkruar nga ky ish spiun rus i cili tashmë ndodhet në pension dhe jeton në Serbi, ai ka rrëfyer në detaje disa fakte që tregojnë se kasapi i Ballkanit nuk u shua në Hagë siç u tha, por shkoi për të jetuar në Moskë.

“Sllobodan Millosheviç nuk vdlq! Askush nuk e pa atë dhe djali i tij nuk shkoi në funeral, por në Moskë, ku shkoi edhe babai i tij”, thotë ish-spiuni rus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *