HlSTORlA E 29 Vjeçarës: “Ma Hodhi, Rashë Në DASHURl Me Burrin E Martuar”

Një vajzë ka rrëfyer historinë e saj të dashurisë. Ajo ndihet në dilemë se çfarë të bëjë me lidhjen e saj pasi ka zbuluar se i dashuri është i martuar. 29-vje çarja ka thënë për The Sun që ka fr.ikë, pasi mendon se dashuria e saj do të kthehet në vua.jtje për të. Historia e saj e dashurisë filloi më herët se ajo të kuptonte se i dashuri i saj ishte i martuar.Ajo thotë se dashuria e saj tani për djalin martuar është si dr.og.a. Dashuria ishte e mrekullueshme dhe vazhdon të jetë, por unë me të kam rënë në g.rac.kë të thellë nga koha kur ai përfundimisht pranoi se është i martuar”, rrëfen vajza.

Rrëfimi:Unë jam 29 vj eç dhe i dashuri im është 34 vjeç. Për herë të parë u takuam gjashtë vjet më parë kur isha në një martesë me personin që në atë kohë ishte partneri im. Kisha rastin ta shikoj atë në sallë dhe pashë në këtë njeri diçka të mrekullueshëm. Kur a pashë atë, befasisht gjithçka dhe të gjithë të tjerët u larguan nga mendja e ime, përfshirë edhe të dashurin tim. Ai më pa se unë po shikoja atë derisa po ecja. Kështu, ai erdhi tek unë, më sht.rëngoi dorën dhe më tregoi emrin e tij.Pasi shkova në shtëpi, menjëherë ia dërgova ftesën për miqësi në facebook dhe ai më pranoi. Por ne nuk komunikuam asgjë, sepse atëherë unë kisha një person tjetër që isha në lidhje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *