Hoqi Dorë Menjëherë Nga Pija E Preferuar E Shqiptarëve, Humb 50 Kg…!!!

Kjo grua që shikoni në foto, nga Irlanda e Veriut duket se ka gjetur se.k r.et.in e dobësimit duke arritur të hu. .m bë. plot 50 kg.Biondja Lorraine O’Loughlin është vetëm 28 vjeç dhe mbipesha e tregonte shumë më të madhe. E reja konsumonte rreth 15 filxhanë kafe në ditë, gjë e cila nuk e linte të flinte gjumë. Por mu.n ge.ën e gjumit, gruaja e kompensonte me ushqim dhe kjo bëri që të shtonte shumë në peshë.

Pasi de. p.re si.o ni nga ko. mp.l ek.si i mbipe shës nuk po e linte të dilte as nga shtëpia, 28-vjeçarja vendosi të hiqte dorë nga ky zakon duke mos pirë më asnjë filxhan kafeje.Ajo tregon se ka hu.mbur plot 7 masa fustani ndërsa shprehet.Lorraine tani konsumon vetëm 4 filxhanë kafeje në ditë dhe i ka zëvendësuar ëmbëlsuesit ar.t if.ic ia.lë me sheqer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *