Hoti hedh votën, pret proces të rregullt zgjedhor

Kandidati për kryeministër nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Avdullah Hoti, e ka hedhur votën e tij në zgjedhjet e përgjithshme të 14 shkurtit.

“I ftoj të gjithë që sot ta shfrytëzojnë të drejtën për të votuar” ka thënë Hoti.

“Dëshiroj që ta falënderoj stafin, duke filluar nga zyrtarët e KQZ-së, vëzhguesit, komisionerët, monitoruesit ndërkombëtarë dhe vendorë për punën e tyre”.

Ai tha që pret që të ketë një proces të rregullt zgjedhor që do ta mbante standardin e rregullave sipas atyre evropiane.\klankosova\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *