Hyri brenda pusit për ta pastruar por mbeti i bllokuar/ Momenti kur zjarrfikësit e nxjerrin me litarë burrin…

Një burrë në Kinë, i cili kishte hyrë në thellësinë e pusit të shtëpisë për ta pastruar, ka n.ge.cu.r në momentin që ka tentuar të dalë. Shkak për këtë është bërë pesha e tij e tepërt, shkruajnë mediat e huaja.

Burri i identifikuar me mbiemrin e tij Liu ka pritur ardhjen e zja.rrfi.kë.sve për të dalë nga p.usi. Me të mbërritur në vendngjarje zja.rrf.ikës.it e lidhën të riun rreth belit me disa litarë dhe të gjithë njëherësh e tërhoqën.

Sipas prindërve të djalit, p.usi i shtëpisë kishte vite që nuk përdorej, e për këtë arsye ato kishin vendosur që pas pastrimit ta mb.y.lln.in.

Fatmirësisht Liu nuk ka pës.u.ar asnjë lë.nd.i.m nga ky in.cid.en.t dhe gjendja e tij shëndetësore paraqitet mjaft e mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *