Hyseni: VV po bën politikë nataliteti, kjo është e rrezikshme për gratë

Zgjim Hyseni i PSD-së ka kritikuar programet e partive politike. Thotë se të gjitha partitë kanë pjesë të ngjashme programore.

“Paga minimale tash është edhe në program të VV-së edhe në program të PDK’së edhe në program të LDK-së’, tha Gjinovci në T7.

“Për pagën minimale ka shumë hipokrizi”, thotë Hyseni.

“Sot nëse e shikon programin e Lëvizjes Vetëvendosje nuk është dividenta fare”, shtoi ai.

“Unë e kam parë një lloj politike të natalitetit te VV çka unë e gjykoj se është jashtëzakonisht e gabuar dhe problematike”, thotë Hyseni.

“Janë politika që gjithmonë shkojnë në kurriz të të drejtave të grave. Këtu është kur flitet për pagesën e lehonisë”, tha ai.

\lajmi.net\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *