I Prezanton Dashnores Gruan Si Motër, Pas 4 Muajsh Vajza Nga Tirana E Bën T’i Bierë Kokës

Një 30-vjeçar po e pëson si mos më keq veprimin e tij të tur/ps.hëm të tra.d/htisë martesore. Atij tashmë do t’i duhet të për.ballet me drejtësinë, pasi e dashura e ka kallëzuar për mas/ht.rim. 30-vjeçari ishte i martuar dhe babai i një fëmije 7 muajsh, por me sa duket, bashkëshortja nuk i ka mjaftuar e i ka hedhur sytë nga një vajzë më e re në moshë se ai.

Vajzës nga Tirana i ka thënë se jetonte në një shtëpi me motrën dhe nipin e tij (bashkëshorten dhe të birin). Ndërsa kishin kaluar rreth 4 muaj bashkë, vajza arrin të kuptojë nga miqtë e tyre të përbashkët se njeriu që kishte nisur të dashuronte, ishte mash.t/rues. Ajo nuk e ka menduar dy herë por i ka bërë direkt ka/.llëzim në po/lici, nën a.k/u.zën e mas.htri.mit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *