Kandidati për deputet Muhamet Gubetini merr përkrahje të fuqishme në lagjen Hajvali

Kandidati për deputet nga rradhët e PDK-së ,Muhamet Gubetini,në një postim të bërë në llogarinë e tij në Facebook,shprehu se ndjehet i privilegjuar dhe nderuar për përkrahjen e dhënë nga miqtë,familjarët dhe bashkëluftarët e tij.Sponzor

” Nder dhe privilegj të kem përkrahjen e gjithë miqve, familjarëve bashkëluftëtarve të mi ” ,tha ai.

Ndër të tjera,ai shprehi falenderime për mirëpritjen në odën e veteranëve të Hajvalisë,me të cilet bisedoi rreth halleve të qytetarëve.

Postimi i plotë:

Nder dhe privilegj të kem përkrahjen e gjithë miqve, familjarëve bashkëluftëtarve të mi.
Faleminderit per mikëpritjen në odën e veteranëve të Hajvalisë ku së bashku me Mergimin bashkëbiseduam për hallet e tyre e të gjithë qytetarëve
#PDK134
#muhametgubetini86

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *