Kandidati për deputet Muhamet Gubetini merr përkrahje të fuqishme në lagjen Kodra e Trimav

Muhamet Gubetini merr perkrahje te shumt nga Kodra e trimav, siq duket miqet dhe familja Gubetini nga Kodra e trimav esht gjith kohen ne Angazhim per ta Ndihmuar Mikun e tyre.

Duke organizuar fushata dhe organizime te ndryshme

#PDK134
#muhametgunetini86✅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *