Kjo është faqja Online që po bën buj në rrjetet sociale me VIP-at shqiptarë!

Faqja Brandslux.ks është një ndër faqet më të përfolura në këtë periudhë, kjo faqe merret kryesisht me shitjen e çarçafëve “postavave”,

Cilësia e çarçafëve dhe materiali 100% pambukë si dhe cmimet e volitshme janë disa nga arsyjet që klientët e gjejn tek kjo faqe.

Besimin tek kjo faqe përpos klientëve të ndryshëm në Kosovë-Shqipëri-Maqedoni , e kanë fituar edhe VIP-at Shqiptarë të cilët pa hezitim po i bëjnë support kësaj faqe e cila cilësin e ka të garantuar!

Gazeta Skenari ka siguruar edhe një informacion për klientë shqiptarë që jetojnë në Europë që tani Brandslux.ks ka filluar edhe transportin jashtë shtetit me Postën e Kosovës.

Këta janë disa nga VIP-at shqiptarë që po i bëjnë support faqes më të besueshme online në Kosovë:

Ryva Kajtazi:

Kaltrina Mikushnica:

Adelina Berisha:

Mihrije Braha:

Miran Ramadani:

Faqen mund ta ndjekni në Facebook si dhe në Instagram: BRANDSLUX.KS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *