Kurti: PDK ka probleme përbrenda me Sami Lushtakun – të gjitha partitë le ta nxjerrin një përfaqësues dhe e bëjmë debatin

I pyetur konkretisht për insistimin e Enver Hoxhajt të PDK-së për debat, Kurti tha se mendon se PDK-ja ka problemin për zgjedhjet e brendshme.

“Unë mendoj se aty është një diçka tjetër, ata e kanë problem me atë ish-kryetarin e Skenderajt për zgjedhje të brendshme në atë parti”, tha Kurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *