Ky eshte statusi i Z.Isa Mustafa pas publikimit te 70% te rezultateve zgjedhore

Ky eshte statusi i Z.Isa Mustafa pas publikimit te 70% te rezultateve zgjedhore:

“Miq të nderuarNë ditët në vijim, do të bëjmë një analizë të thellë të zgjedhjeve. Z. Hoti ka bërë një punë të shkëlqyeshme si Kryeministër por edhe gjatë fushatës. Çfardo të jetë, LDK e respekton rezultatin e zgjedhjeve. Ne do të bëjmë ndryshimet e nevojshme dhe LDK do të punojë shumë që të rikthehet dhe ta sendërtojë vizionin e saj rugovian për vendin. IM”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *