Ky ishte prononcimi i Albin Kurtit pasi votoje

Nder fjalet pas votimit te krytarit te LVV , ky ishte nje prononcim nga ana e keti te fundit!

“Prononcimi im pas votimit në Fakultetin Juridik të Universitetit të PrishtinësSot është ditë e bardhë, e ndritshme, ashtu siç do të jetë edhe e ardhmja jonë. Qytetarët kanë nevojë për demokraci, institucionet kanë nevojë për legjitimitet. Sot kjo nevojë është edhe e drejtë, e cila, më tej, paraqet mundësi e shans që duhet shfrytëzuar dhe duhet përdorur. Kosova si shtet i pavarur këtë të diel i kthehet popullit si burim i sovranitetit.Me dashuri për vendin, duhet votojmë.- Gazetarja: Z. Kurti, a mendoni se do të merrni mbi 50% të votave për të formuar qeverinë i vetëm?- Përgjigja: Fushata ka përfunduar pardje, sot e kanë fjalën qytetarët.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *