“Lady Gaga” e Kosovës, Asya Gashi bëhet myslimane pas klipit në arkivol

Këngëtarja kosovare Asya Gashi, emri i vërtet i së cilës është Laureta Gashi, e njohur si “Lady Gaga” e Kosovës, vendosi të bëhet myslimane pas klipit të këngës së saj të re.

Gashi, e cili hyri në arkivol në klipin që xhiroi për këngën e tij të fundit, theksoi se ai arkivol i ndryshoi jetën e saj, e për këtë arsye ajo është konvertuar në fenë islame.

“E vura në dyshim jetën time shumë pasi klipi që xhirova, duke qëndruar në errësirë në atë arkivol më çoi në dritë”, tha artistja Asya Gashi.

Ajo u vendos në Stamboll dy vjet më parë, e tani është bërë myslimane, kënga e saj dhe klipi përmbante një mesazh kundër racizmit.

Gashi, një besimtare në Hinduizëm, ishte shumë e impresionuar nga ajo që përjetoi gjatë xhirimeve.\EXPRESS\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *