Lidhja me Andin? Melisa merr vendimin, sonte u largua nga Përputhen

Melisa ka bërë të ditur vendimin për të lënë emisionin Përputhen pasi tha se ka një ngarkesë emocionale të madhe.

Ky vendim erdhi pas sulmeve se ajo ishte në një lidhje të fshehtë dhe se kishte kryer marrëdhënie me Andin.

Ajo tha se nuk e mban më presionin dhe për këtë ka vendosur të largohet.

“U bë disa javë, që siç kam sulmuar unë, siç jam sjellë keq me vajzat ose djemtë, kur na del vetja nga kontrolli, mendoj që asnjë prej nesh nuk ka dashur t’i bëjë keq njëri-tjetrit. Duke marrë parasysh akuzat e fundit nuk jam ndjerë mirë’, tha Melisa.

“Erdhi një periudhë që nuk mbaj më dot. Kam pasur një presion psikologjik shumë të madh. Është një sulm që nuk është bërë për të më lënduar mua, por e thashë që situata na dal nga kontrolli ndonjëherë,” tha shtoi ajo.\express\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *