Martohet me vjehrrën e tij dhe ‘rr.ëzon’ një ligj 500-vjeçar

Një britanik u martua me vjehrrën e tij dhe rr.ëzoi një ligj 500-vjeçar.

Clive Blunden, 65 vjeç, deklaroi se ma.rrëd.hënia e tij me të shoqen 77-vjeçare, Brenda, është më e fortë se kurrë.

Historia e tyre daton prej 30 vitesh.

Në vitin 1997, Clive u arr.es.tu.a pasi deklaroi se do të martohej me vjehrrën e tij. Këtu nisi një kalvar tjetër. Atij i thanë se mund të dë.no.het me shtatë vite bu.r.g për një gjë të tillë.

Ai e dërgoi çështjen në Gjy.ka.tën Europiane dhe fitoi, duke rrë.zuar një li.gj që daton prej pesë shekujsh.

Ish-gruaja e tij, Irene Little, nuk mori pjesë në ceremoninë e martesës, duke thënë se mamaja e saj e tra.dht.oi totalisht. “Nuk e di se cila është mamaja ime më”, tha ajo.

Çifti ka dhënë një intervistë, duke theksuar se janë të lumtur.

“Njerëzit mendonin se nuk do të zgjasë shumë, por ne jemi më të fortë se kurrë. Ne jemi gjithë ditën bashkë dhe mes nesh ka një m.agj.i”, tha ai.

Kurse Brenda shtoi: “Clive është një xhentëllmen i vërtetë. Ai kujdeset për mua. Ndonjëherë unë ac.aro.he.m, por ai më qetëson”.
Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *