Një artist i ri po vjen – Diva Adelina Ismaili duet me djalin e saj Uliksin!

Një artist i ri po vjen - Diva Adelina Ismaili duet me djalin e saj Uliksin!

Në edicionin festiv të “Tete a Tete me Adelinen”, supriza më e këndshme e emisionit ishte këndimi i Uliksit, djalit të Dives Adelina Ismaili, shkruan gazeta “Kosova Sot Online”

Gjatë një improvizimi të Adelines në hyrje të emisionit, përballë saj qëndron vetë Uliksi, derisa ajo i thotë: Çfarë ke s’po të pëlqen a? – Uliksi ia kthen se dua të këndoj dhe pastaj fillon melodia ku dëgjohet zëri i tij i ëmbël që tregon qartë se Uliks Krasniqi do ta ndjekë rrugën e artit dhe një ditë do jetë një këngëtar dhe aktor i shkëlqyer.\kosovasot\

Image

E natyrisht se në rrugën e tij të jetës, Uliksi do ta ketë mbështetjen e fuqishme të prindërve të tij Valit dhe Adelines.

Në vijim nga minuta e parë mund ta dëgjoni interpretimin e Uliksit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *