Një mollë – mjekun larg, doli të jetë e pavërtetë

Në fakt, jo. Por janë të shëndetshme prapë se prapë.

Të gjithë e kemi dëgjuar këtë fjali, një mollë në ditë mban doktorin larg, mirëpo sa është e vërtetë ajo?

Epo, të themi të drejtën, jo edhe aq. Mirëpo përsëri është një zgjedhje e shëndetshme, shkruan lajmi.net. Për të vërtetuar se a është e shëndetshme apo jo, u përdorën 753 persona për një testim.

Çdo ditë, ata konsumuan një mollë në ditë, për një vit të plotë. Mirëpo fatkeqësisht, dëshmitë nuk e mbështetën shumë këtë teori.

Vetëm një pjesë e vogël e personave të përfshirë në eksperiment përdorën ilaçe më pak se më parë. Mirëpo pavarësisht këtij testimi, ato rezultuan të kenë një efekt të mirë.

Ato janë të pasura me vitamina dhe ushqyes natyral, dhe personat që hanë më shumë mollë, kanë më pak probleme me tretjen dhe gjithashtu janë më energjik.

Mollët gjithashtu janë shumë të dobishme nëse po përpiqeni të humbni peshë, sepse janë 85% ujë.’EXPRESS\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *