Një qytetar e ka publikuar votën në TikTok

Rastet e fotografimit të votave janë raportuar edhe në këto zgjedhje, raporton Express.

Pavarësisht se prej fillimit të fushatës, u është bërë thirrje qytetarëve në vazhdimësi që të mos e fotografojnë votën, një qytetar nuk i ka marrë parasysh këto thirrje.

Ai e xhiruar veten derisa ka votuar dhe videon e ka shpërndarë në rrjetin social TikTok.

Ndryshe, prokurorja Laura Pula ka treguar sot se çka i pret ata që e fotografojnë votën.

Në një intervistë për Televizionin 7, Pula ka treguar se të gjithë ata që e bëjnë një video\gazetaexpress\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *