Pasi djali 8 vjeç u tu.rpë.rua nga shenja e lindjes që kishte, babai bëri këtë

Derek Prue Sr, vendosi të mos e lë djalin e tij që të ndihet vetëm dhe i tu.rpë.ru.ar.

Një baba fitoi respektin e të gjithëve me veprimin që ndërmori kur kuptoi se djali i vet ndihej i tu.rpë.ru.ar nga shenja e lindjes që kishte

Derek Prue, vendosi të bënte një tatuazh të njëjtë me shenjën e lindjes që kishte djali që të ndihej se nuk ishte vetëm.

Pasi që shenja është shumë e madhe, djali 8 vjeç filloi të jetë shumë i vetëdijshëm për këtë dhe të ndihej i tu.rp.ëru.ar kur e shihnin të tjerët.

Ai filloi të mbante bluzë veshur në pishinë, gjë që nuk e kishte bërë më parë. Prandaj babai vendosi të mbështeste të birin e vet.

Derek kaloi 30 orë nën gjilpërë për të ko.pjuar shenjën e të birit. Ai tha se i biri ishte krenarë me shenjën e vetë, por papritmas filloi që ta mbulonte.

An.kesa e vetme e babait ishte se tatuazhit iu  desh shumë kohë deri u plotësua në të njëjtën mënyrë si shenja e djalit.

Ai mendonte se do të zgjaste disa orë, por si përfundim u deshën 30 orë punë.

Artisti i tatuazhit tha gjithashtu se ishte shumë krenarë që ishte pjesëmarrës në këtë iniciativë të babait për të bërë të birin të ndihet më mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *