Pasuri milionëshe, shikojeni se cfarë shtëpie luksoze ka Vjosa. Deklaron se bënë jetë modeste…

Analisti, Ilir Mirena ka permendur te ardhurat e ushtrueses së detyres së presidentit Vjosa Osmani. Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Iliri ka shkruar për te ardhurat dhe pasurin e saj dhe të bashkëshortit të saj.

Sipas Ilir Mirenes ajo deklaron se bënë jete modesta, Osmani ka shtëpi luksoze në Lagjen Marigona Hill dhe truall në Lagjen e Gjelbërt në Gërmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *