Përjashtohet nga palestra pasi bën vallëzim erotik në sy të fëmijëve (VIDEO)

Në Evropë nuk është shumë i popullarizuar, por në Amerikë hokeji është ndër sportet më të shikuara.

Një ngjarje interesante ka ndodhur në një nd.es.hje të hokejit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në takimin në mes Bostonit dhe Neë Jersey, një femër ka dalë për të dhu.ru.ar spektakël me vallëzim er..o….ti.k pranë tifozëve.

Gjesti i saj nuk është pritur aspak mirë pasi që në sallë kishte edhe fëmijë.

Për këtë arsye, ajo është larguar nga tribunat.Ky lajm ka bërë bujë në mediat amerikane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *