Sandalet e reja të Kylie Jenner janë bërë nga çantat e ‘shkatërruara’ Hermès

Birkenstocks janë një sandale klasike. Jo vetëm që janë të përjetshme, por janë gjithashtu mjaft të përballueshme në çmim.

Sigurisht, motrat Kardashian e duan pak ekstremitetin dhe prandaj nuk është për t’u habitur që sandalet e Kylie Jenner janë larg çështjes standarde.

Kylie kohët e fundit ndau një foto të sandaleve të saj të reja në Instagram por, këto sandale janë bërë në të vërtetë nga çantat e “shkatërruara” Hermès ose çanta më e shtrenjtë e disenjatorëve.

Të përshkruara si “sandalet më ekskluzive të bëra ndonjëherë”, këto këpucë të edicionit të kufizuar vlerësohet se vlejnë diku midis 28 deri në 63 mijë euro.


Sipas  , Shefi i Strategjisë së MSCHF, Daniel Greenberg shpjegon, “Ne thjesht jemi magjepsur duke shkatërruar gjëra të shtrenjta dhe duke krijuar diçka të re prej tyre”. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *