Sërish ndërprerje të energjisë elektrike, këto vende mbesin në terr

KEDS-i ka paralajmëruar përsëri për ndërprerje të rrymës.

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

04.02.2021

Në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sllatina(Kodi: 61065002) nga ora 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: Tërstenik, Muhadër, Dardania 2, Dragbuzhë, Mulliri, Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë dhe Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar dhe ndërrimi i ormanit në Tërstenik.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Banja (kod: 82082008) nga ora 11:00 deri në 15:00

Vendet: rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 10:30 deri 12:00

Vendet: Lagja Gurishti, Petrovë dhe Lagjja Arbana.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 të mbingarkuar NS Arbana (rr. Aziz Kelmendi).

2.

Në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 13:30 deri 15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I,Tupeci II, Tupeci III, Landovica,Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 të mbingarkuar NS Lagjja në Hyrje Krajk.

04.02.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj II nga dalja 10kV Drejtimi i Sillosit do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV(Kodi: 40041001268, 001, 200, 003, 004, 104, 201, 211, 058) nga 09:00 – 21:00

Vendet: Lagja Iliria, Drebangu, afër Përmendores ”D. Islami”, TS BEN – AF, TS, afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës), Gllavicët afër Ben-Af, TS BEN – AF dhe TS Ganimete Tërbeshi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe përfundimi i termo-lidhëseve.

2.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV(Kodi: 40000004252,243, 242) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e rr. 28 Nëntori, (TS 28 Nëntori e re, TS 28 Nëntori (blinda ), TS 28 Nëntori (MBTS)).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe përfundimi i termo-lidhëseve.

05.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovci (kodi: 14000008) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër.

2.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit nga dalja 10kV Komorani do të ndërprehet:

NS 10/04kV Komoran te shkolla (kodi 16023007101 ) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

3.

Në NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Potok te Haxhovit me (kod 16100005044) nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: Te Potokët Haxhovit.

Arsyeja: Kyçja së konsumatorëve në rrjetin e ri.

4.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Kulla te Xhamija (Kodi: 15018018066) prej orës 09:00 deri 16:00

Vendet: Lagjja Te Xhamia.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej ores 09:00 deri 12:00 dhe 13:00 deri 17:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Zhvendosje e rrjetit ekzistues në shtylla të reja.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehen nga Dalja 10kV Emin Duraku prej orës 09:30 16:30

do të mbesin pa furnizim këto trafostacione:

SWIS INVEST

40040002210

TS ” Gjimnazi ”

40040002010

TS “Inxhiniering” Ndërtesa te Sh.Xh.Sereqi

40040002032

TS ” Ndërtesa -Naser Hetemi” rr,V-G

40040002033

TS Fatmir Grainca

40040002199

TS Hyzri Berisha

40040002209

Gjon Sereqi

40040002204

TS “Vizioni-S” Ndërtesa te Çerdhja

40040002030

TS ” Xh.Sereqi ” – II – (Kulla)

40040002012

TS -Hajrush Beqiri

40040002198

Vendet: Një pjesë e rr.Vëllezërit Gërvalla, një pjesë e rr. Ahmet Kaçiku, një pjesë e rr. Kemal Hetemi dhe një pjesë e rr.Gjon Serreqi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe kalimi i trafostacioneve nga Kosova- Trans 2 në Kosova- Trans 1.

05.02.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat (kodi: 40000002) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës dhe montimi i konzollës sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Pejë

1.

Në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Leshani (kodi: 51000005) nga ora 10:00 deri 11:00

Vendet: fshatrat: Ramon, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërkë e Thatë.

Arsyeja: Energjizimi i transformatorit.

Gjilan

1.

Në NS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Parteshi (kodi: 61066004) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Epërme, Nesale, Cërrnica, Gumnishta dhe Vrapqiqi.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së betonit nga SHB-12/315 në SHB-12/1600.

2.

Në NS 35/10 kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë (kodi: 60024003) prej orës 13:00 deri 14:00

Vendet: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/1600 sipas pëlqimit elektro-energjetik.

06.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Kulla te Xhamia (Kodi: 15018018066) prej orës 09:00 deri 16:00.

Vendet: Lagjja Te Xhamia.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *