Shikoni se si një grua goditet nga telat e rrymës 22 mijë voltësh dhe shpëton gjallë (VIDEO)

Një grua ka shpëtuar mrekullisht me vetëm disa lën.di.m.e të lehta, pasi që u g.od.it nga disa tela të rrymës që rranë përmbi të derisa ajo priste që të kalonte rrugën.

Malinee Ueerasuchart, ishte duke qëndruar përmbi trotuar kur një kabllo elektrike rra përmbi të.

Pamjet e kamerave nga një dyqan i afërm tregojnë të gjithë ngjarjen e cila ka ndodhur në Tailandë.

38 vjeçarja Malinee është në sp.ita.l me lë.n.di.me të lehta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *