Shoqja I Merr Jetën 22-Vjeçares Shtatzënë Dhe Vajza Që Kishte Në Bark Nuk Mbijeton, Nëna E Saj I Gjeti: Atë Që Panë Sytë E Mi S’e Tregoj Dot!

Një ngjarje e rë.ndë ka ndodhur në Amerikë. Një vajzë 22 vjeçe është sul.mua në shtëpinë e saj. Ajo ishte shtatzënë. E ditur bëhet se shoqja e saj i ka marrë jetën si asaj edhe fëmijës që kishte në bark. Kjo nngjarje e rën.dë ka ndodhur në Teksas. Reagan Hancock nuk mundi t’i mbi.jetonte pla.gëve të marra. Në datën 1o nëntor ajo kishte planifikuar të sillte në jetë me op.era.cion vajzën e saj, të cilës i kishte gjetur edhe një emër.

Ka qenë nëna ajo që e ka gjetur vajzën e saj të pajetë në shtëpi dhe ajo që i kanë parë sytë ishte një skenë aq rrë.qet.hëse. Nëna e 22-vjeçes ka thënë:Familja dhe miqtë janë tron.di.tur deri në palcë! Reagani ynë ishte një nga njerëzit më të çmuar dhe më të mirë që do takonit ndonjëherë. Nuk ua tregoj dot ate qe me pane syte.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *