Shqipja për herë të dytë në ‘Përputhen’ dhe me një qëllim

Ndonëse ka muaj që është larguar nga “Përputhen”, Shqipe Hysenaj vazhdon të jetë në vëmendje të mediave me deklaratat e saj. 

Dikur nuk e pranoi ftesën për të qenë sërish pjesë e “Përputhen”, por sot ajo tregon se me shumë dëshirë do të shkonte për herë të dytë me qëllim për t’u përballur me të gjithë konkurrentët.

“Nuk të gënjej, kam shumë dëshirë të shkoj dhe kam akoma më dëshirë sikur të ishin të gjithë. Por kur them të gjithë, nga fillimi i emisionit e deri më sot. Nuk e keni ideni çfarë do kishit parë!”, tha Shqipja në një prej videove të fundit në Instagram.\dailyxing\

Ads by RevcontentTë djersitura e të lodhura, Marinën dhe Luanën nuk i keni parë kurrë në këtë gjendje‘Bëje operacion hundën se ke lek’, këngëtarja shqiptare i kthehet komentuesesSign Up With Revcontent To Drive High-Quality Traffic To Your SiteRevcontentJoin Revcontent: The World’s Fastest Growing Native Ad NetworkRevcontentScale Your Content Across All Devices With RevcontentRevcontentScale Your Content and Drive Traffic with RevcontentRevcontentSign Up With Revcontent To Boost Your ContentRevcontentRevcontent Powers 100 Billion Content Recommendations A MonthRevcontent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *