Shtetasi i Shqipërisë sulmon policinë në Prishtinë, prezanton një ID të policisë shqiptare

Të hënën në mëngjes, policia e stacionit “Qendra” në Prishtinë ka pranuar një informacion për një mosmarrëveshje në një familje, e cila banon në rrugën “Vicianaum” në kryeqytet.

Menjëherë rastit i është përgjigjur një njësit policor që ka hasur në personat e përfshirë në rast.

I dyshuari M.Gjergji, shtetas i Shqipërisë ka refuzuar që të shkonte në stacion për intervistim dhe në të njëjtën kohë ka refuzuar që ta lejonte edhe viktimën L.H, shtetase e Malit të Zi, të shkonte me policët për intervistim.|indeksonline|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *