Si nuk pati shpirt? Njerku i merr jetën vajzës 3 muajshe: I ngjante babait të vetë s’e shikoja dot

Një ngjarje tr agji ke ka ndodhur Britani, ku një burrë v ra u foshnjën tremuajshe të së dashurës sepse filloi të dukej si babai i saj biologjik.

Image result for Davey Everson

Pas një gj yq i të zhvilluar që prej dhjetorit 2018, i riu 23 vjeçar është b urgo sur për të paktën 18 vjet.

Davey Everson, 23 vjeç, pretendoi se Millie-Rose Burdett ishte m by tur në Hertfordshire në dhjetor 2018 ndërsa nëna e saj, Kirsty Burdett, 25 vjeçe e ndihmoi të mbulonte gju rmët e kr imit. Sot në Gjykatën e Old Bailey, ai u dë nua me bu rgim të për jets hëm.

Gjy katësi tha se ishte e qartë që Everson kishte ‘vra rë’ qëllimisht dhe nuk kishte hum bur thjesht kon tr ollin e nj ë momenti të paduruar.

Image result for Davey Everson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *