Vdes gjatë orarit të punës, punonjësi mbulohet me çadra dhe dyqani vazhdon biznesin

T.rupi i një punonjësi të n.dj.erë që v.di.q gjatë turnit të punës, u la në dyshemenë e një supermarketi i mbulur me çadra teksa dyqani vazhdonte të qëndronte hapur për biznes.

Menaxheri i shitjeve Manoel Moisés Cavalcante, 59 vjeçar, v.di.q nga një at.a.k k.ar.di.ak në dyqanin në Recife, Brazil javës që shkoi. Atij i ishte dhënë ndihma e parë nga mjekët e ambulancës të cilët nuk mundën ta shpëtonin.

Por në vend që të mbyllnin menjëherë dyqanin, anëtarët e tjerë të stafit vetëm mbuluan tr.upi.n e të nd.jer.it me çadrat që shisnin vetë e disa kartona, dhe vijuan punën.

Kompania është de.ty.rua.r të kërkojë falje pasi pamjet e i.ncid.e.nti.t u bënë virale në rrjet. Në deklaratën e tyre thuhej se veprimi ishte ‘mu.ngesë respekti’, por ata ju.stif.ik.ohe.sh.in se stafi kishte n.jde.kur udhëzimet për të mos lëvizur tr.u.pi.n nga vendi i v.d.ek.jes deri në ardhjen e au.tor.ite.teve përkatëse.

Në deklaratën e kompanisë thuhej: “Carrefour kërkon falje për trajtimin e pa.përshtatshëm të zotit Moisés Cavalcante, vi.kt.i.m.ë e një a.ta.ku k.ar.di.k në dyqanin në Recife. Ne theksojmë se sapo punonjësi i shitjeve nisi të ndjehej ke.q, iu dha ndihma e shpejtë sipas protokollit të shpëtimit dhe pasi ai ndë.rroi jetë ne ndoqën protokollin e mos-lëvizjes së tr.u.pit të tij nga vendngjarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *