Veprimi I Ketij Femije Do T’ju Le Pa Mend, Nuk Do Ta Besoni… VIDEO

Rënia qesharake e fëmijës në ujë, teksa përpiqej të imitonte hedhjen që bëri nëna tij
Corina Casanova nga Karolina e Veriut të Shteteve të Bashkuara, është hedhur në pishinë, në mënyrë që t’i inkurajojë fëmijët e saj ta bëjnë të njëjtën gjë.

Derisa njëri bëri një hedhje mjaft të mirë, tjetri vetëm ra dhe u përplas me fytyrë në ujë.

“Po më pëlqen që ky gjest, po i bën të gjithë të qeshin, sikrse bëmë edhe ne atë ditë” e ka përshkruar Casanova ngjarjen.

Momenti qesharak i rënies së fëmijës, është shpërndarë me shpejtësi në internet, duke u parë më se dy milionë herë brenda një kohe të shkurtër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *