Voton Daut Haradinaj me bashkeshorten , ai nuk la pa anash dhe festen e shen valentinin

Keto ishin fjalet e Daut Haradinajt

“Qytetarë të Kosovës,
Krahas festës së Shën Valentinit, po e kryejmë edhe një detyrim qytetar duke votuar për Kuvendin e ardhshëm.
Une vendosa për të ardhmën e vendit tonë. Andaj, ju ftoj ta shfrytëzoni edhe ju këtë të drejtë!
Suksese Kosovë e na priftë e mbara!”\Skenari\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *