Zbuloi sekretin e korporatave financiare si të fitosh 5000lekë, 10000lekë, madje dhe 15000lekë në muaj pa rrezik dhe punë shtesë

Tashmë 72 421 shqiptarë u pasuruan duke përdorur vetëm këtë metodë të re fitimi

Profesori francez i financave ka treguar publikisht metodën e parë të fitimit, e cila të lejon të fitosh 5000lekë, 10000lekë, madje dhe 15000lekë në muaj pa rrezikuar kursime, investime pasurish dhe pune të lodhshme. Metoda e profesorit nuk kërkon fat, njohuri ekonomike dhe aspak matematikë. Efektiviteti dhe populariteti i kësaj metode të re fitimi shkaktoi panik në bankat dhe institucionet financiare që fitojnë pëmes intereseve, kredive dhe komisioneve.

E friksuan, e kërcënuan me dhunë dhe padi me miliona euro. I shkuan në shtëpi dhe në punë. Shantazhe, zhvatje, vjedhje. Profesori nga qendra kërkimore në Lyon nuk pati një jetë të lehtë. E gjitha sepse, guxoi të zbulonte sekretin e fitimit të institucioneve të fuqishme financiare, falë së cilit…

Çdo Shqiptar dhe Europian mund të fitojë 5000lekë më tepër, 10000lekë, madje dhe 15000lekë në muaj pa rrezikuar kursime dhe investime mijëra lekësh.

Kur njerëzit e parë ndryshuan 200lekë në 5000lekë, 10000lekë, madje dhe 15000lekë në 30 ditë, specialistët nuk mund ta besonin. Kurrë më parë nuk kishin parë një metodë kaq të shpejtë dhe efektive shumëfishimi parash. Që në ditën e parë të lejon të fitosh 200-500 lekë të pastra. Gjatë javës, të jep rrogën mesatare kombëtare. Dhe pas një muaji me paratë e fituara mund të paguash cash për pushime luksoze, televizor 80-inç ose mobilje të reja.

Dhe këto 5, 10 ose 15 mijë janë vetëm fillimi. Sepse falë metodës së Profesorit, çdo muaj do të marrësh një pages shtesë prej 7,121 lekësh – pavarësisht nga arsimi, gjinia, mosha apo njohurive të tua ekonomike.

Profesori premton: jo më lutje për para

“Bankat, këshilltarët financiarë dhe firmat huadhënëse janë një biznes i madh dhe i pa shpirt. Ata fitojnë miliarda nga puna dhe kursimet e njerëzve të thjeshtë. Por prap nuk u mjafton. Në çdo moment mendojnë komisione, sigurime, tarifa të reja, për të fituar edhe më shumë. Nuk e ndajnë fitimin dhe kjo është arsyeja pse norma e interesit në depozitë është qesharake, ndërsa interesi për kredi është jashtëzakonisht i lartë.

Prej vitesh e kam ditur për këto praktika të dëmshme, por shkalla e këtij mashtrimi thjesht më tmerroi. Si shkencëtar, nuk mund të pranoja që një grup njerëzish fitojnë miliona prej bonuseve, bëjnë pushime luksoze dhe shpenzojnë për kënaqësinë e tyre. Ndërsa pjesa tjetër duhet të punojë fortë”.

Për të prishur monopolin e bankave dhe korporatave financiare, prof. Lauren ka testuar qindra metoda fitimi dhe shumëfishimi kursimesh. Në vitin e pestë të testimeve, ai arriti të gjente metodën e vetme legale të fitimit, e cila njëkohësisht:

  • me çdo lek të investuar të lejon të fitosh 148% në 1 ditë, 512% në javë madje dhe 1000% në muaj
  • nuk kërkon njohuri ekonomike, matematikë as përvojë
  • nuk bazohet në fat dhe rrezik
  • nuk kërkon shpenzim të kursimeve – mjaftojnë 200 lekë për të filluar që të fitosh 5000lekë, 10000lekë, madje dhe 15000lekë
  • ka dhe dhjetëra avantazhe të tjera financiare

Si të marrësh 7121 lekë pagesë ekstra?

Prof. shpjegon:

„5 vite testime dhe hulumtime më mësuan se, nuk fiton dot para serioze nëse ia beson paratë e tua bankave dhe korporatave financiare. Ata nuk interesohen për fitimin tënd, ata thjeshtë duan të fitojnë përmes komisioneve. Prandaj nuk ia vlen të mbyllësh para në depozita, të rrezikosh kursimet në bursë dhe të paguash për këshilltarët e “mrekullueshëm” të investimeve.

Në vend të kësaj, duhet të gjesh një metodë të fitimit të parave e cila është efektive, e sigurt dhe e pavarur nga korporatat financiare. Kam kontrolluar qindra metoda, por vetëm një funksionon në këtë mënyrë. Këto janë monedhat virtuale. Janë mjete të përdorura nga përdoruesit e internetit për të paguar për shërbime dhe produkte”.

Monedha e parë e internetit ishte Bitcoin, vlera e së cilit u rrit aq shpejt, saqë me disa dollarë të investuar mund të bëheshe milioner. Megjithatë, tani Bitcoin po rritet shumë ngadalë. Prandaj metoda e Profesorit bazohet në monedhat virtuale, vlera e të cilave rritet me një normë prej 200%, 500% madje dhe 1000% në muaj. Në testet ekonomike rezultoi se, njerëzit që e përdorën fituan mesatarisht 7121 lekë në muaj dhe 85452 lekë në vit!

Fiton para pa njohuri, ekspierencë dhe pune të lodhshme

Por pjesa më e bukur është se, për të fituar me metodën e Profesorit nuk ke nevojë të dish asgjë rreth monedhave virtuale, matematikës dhe ekonomisë. Ashtu siç nuk ke nevojë të dish se si punon motorri për të fluturuar me avion. Mjafton, që të shohësh si si rritet çmimi i monedhave virtuale dhe vendos kur ti tërheqësh paratë e fituara. Dhe cilat do të jenë shumat? Studimet statistikore konfirmojnë, se në vitin 2019 personat që kanë investuar 200 lekë kanë tërhequr 5000lekë, 10000lekë, madje dhe 15000 lekë që në muajin e parë.

Si funksionon metoda e profesorit?

Krijuar prej prof. Lauren metoda e fitimit të parave përdor efektin e rritjes së tregut të monedhave virutale. Por pjesa më e bukur është se, Ti nuk ke nevojë të dish rreth monedhave virtuale, të bësh llogari komplekse dhe të nënshkruash asnjë kontratë. Sepse gjithçka është e bërë për Ty.

Profesori ka krijuar paketa të veçanta investimesh nga monedhat virtuale më fitimprurëse. Falë kësaj, ato të lejojnë të fitosh 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Në dallim nga monedhat e zakonshme virtuale, paketat investuese përbëhen jo vetëm nga një por disa, ndërsa ndonjëherë disa dhjetra monedha (në varësi të situatës së tregut). Falë së cilës:

  • janë rezistente ndaj luhatjeve të tregut – gjithmonë fiton
  • japin një fitim të akumuluar prej 200-1000% në muaj
  • përdorin efektin levë, kështu që mund të fillosh të fitosh para tani për 200 lekë
  • nuk kërkojnë krijimin e ndonjë llogarie apo nënshkrim kontratash

Falë paketave të investimeve, metoda e profesorit lejon praktikisht që çdokush të arrijë fitime të larta. Pa dallim në moshë, arsim dhe nëse ke njohuri nga financat. Fatkeqësisht, edhe pse me efektshmërinë e padiskutueshme në fitimin e parave – zbulimi i Profesorit francez nuk i shijoi të gjithëve. Profesor Lauren duhej të paguante një çmim të lartë për ndihmën ndaj njerëzve. Nga dita në ditë filloi të jetë…

I frikësuar nga korporatat financiare

“Isha shumë naiv. Doja që zbulimi im të shpëtonte miliona njerëz nga falimentimi dhe problemet financiare. Falë saj, ata jo vetëm paguan borxhet dhe hoqën qafe kreditë. Gjithashtu filluan të kenë para për pushime, për të blerë dhurata. Mund të jetonin me dinjitet pa u shqetësuar vazhdimisht për para. Pa kredi me interesa të larta dhe humbje të shëndetit në punë jashtë orarit. Pa kërkuar ndihmë. Fatkeqësisht, njerëzit e këqij shpejt u shfaqën në rrugën time.”

Profesori pati problem serioz. Filloi nga thirrjet e shurdhëra, anonime, kërcënime dhe kontrolle prej policisë në shtëpinë e tij. Pastaj i erdhën letra nga firma avokatie, duke e kërcënuar me gjygj, duke iu futur në zyrë, duke i vendosur zjarr makinës…

Bankat dhe korporatat lëshuan një dënim ndaj tij

Pas analizimit të efektivitetit të metodës së prof. Lauren u bë e qartë, se ajo është aq efektive sa kërcënon bankat dhe institucionet financiare, të cilat fitojnë përmes depozitave dhe kredive të padrejta.

Kur biznesi financiar e kuptoi se sa e madhe është kjo arritje, vendosën të shpëtojnë veten e tyre. Ata e dinin se sa para do të humbisnin, duke mos qenë më në gjendje të shfrytëzojnë njerëzit naivë! Në sytë e tyre u shfaq pamja e falimentimit – jo më Mercedese, shtëpi private jashtë qytetit, pushime në Alpe… Biznesi do të ndalojë së funksionuari! Kjo është arsyeja pse vendosën që të eliminojnë metodën e prof. Lauren dhe të mbrojnë interesat e tyre.

Lufta për dinjitetin njerëzor

„Kam punuar shumë gjatë mbi këtë zbulim marramendës, që të heq dorë kaq thjesht! Vendosa të luftoj. Doja ti jepja çdokujt mundësinë e të fituarit para ekstra, pa punë të lodhshme dhe jashtë orarit. Që askush mos të të jap lëmoshë kur ke nevojë për para. Pas vitesh punë, pagesa taksash, rritje fëmijësh, Ti meriton diçka në jetë! Gjithsesi, unë kështu mendoj dhe nuk mund të hiqja dorë. Nuk u dorëzova!” Rrëfen prof. Lauren.

Lufta ishte e gjatë, por faktet ishin në anën e Profesorit. Formula e tij e fitimit doli të ishte një kthesë e vërtetë dhe u konfirmua nga studimet e specialistëve në ekonomi dhe sukseset pasuese të njerëzve në Europë dhe Sh.B.A. E kanë përdorur atë tashmë mbi 127 000 njerëz. Shumë prej tyre kanë luftuar me vështirësi financiare, të tjerë kurrë më parë për gjatë gjithë jetës së tyre nuk kanë fituar para në investime. Kishte edhe njerëz aq thellë të zhytur në borxhe saqë duhej të linin peng të gjithë pasurinë e tyre, dhe falë metodës së Profesorit ata fituan 40, 50, madje dhe 80 mijë brenda disa muajsh.

Metoda e Profesorit arriti gjithashtu rezultate të mahnitshme si një formë rritje kursimesh. Njerëzit, të cilët merrnin thërrime nga përqindja e depozitave, për herë të parë në jetën e tyre, besuan se mund të ishin me të vërtetë të pasur. Dhe ndaluan së shqetësuari për pensionin, paratë për fëmijët dhe shpenzimet ditore. Sepse…

Fituan një pagesë fikse dhe të sigurtë, sepse çdo muaj në llogarinë e tyre shtoheshin 7121 lekë!

Fundi i epokës së varfërisë dhe shfrytëzimit

Metoda e fitimit e prof. Lauren nuk ka asnjë lidhje me biznesin e madh financiar dhe bankat. Kjo është arsyeja pse Profesor Lauren nuk ja ofron atë investimeve private dhe ndërmjetësve. Dua, që çdokush të jetë në gjendje ta përdor atë, me çmimin më të ulët të mundshëm. Prandaj profesori vendosi të shkëputej plotësisht nga lojrat e shtëpive të brokerimit, bankave dhe këshilltarëve financiarë. Duke hequr tavanin, komisionet, pagesat dhe tarifat e agjentëve. Falë së cilës 100% e fitimeve nga metoda e profesorit do të shkojnë në LLOGARINË TËNDE.

Profesori shpjegon:

„Unë e di që metoda ime funksionon. E di, që do të të lejojë të fitosh para të ndershme dhe të tejkalosh problemet financiare. Megjithatë për një kohë të gjatë, nuk dija çfarë të bëja që të arrija tek të gjithë në nevojë. Kjo është arsyeja pse vendosa të anashkaloj ndërmjetësit dhe të të ofroj ofertën më të thjeshtë në botë. Në vend që të mbyllësh paratë e tua në depozitë, duke nënshkruar kontratë me fondin dhe duke investuar disa mijëra para. Ke të drejtë të kontrollosh metodën time, duke marrë prej meje një paketë investimesh në monedhat virtuale me një zbritje prej 70%. Për aq kohë, sa kam paketa.VËREJTJE

Oferta speciale e prof. Lauren është e vlefshme deri sa aksionet të kenë mbaruar. Aktualisht kanë mbetur vetëm 77 paketa investimesh me një ulje prej 70%. Mund të merren direkt nga faqja e internetit e Profesorit. Për aq kohë sa linku i mëposhtëm është aktiv.

Interesi për metodën e fitimit ka tejkaluar pritshmëritë dhe paketat po mbarojnë me një ritëm të shpejtë. Prandaj, është më mirë të veprosh tani, sepse kjo mundësi fituese e bujshme nuk do të përsëritet më.\topchannel\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *