SKENARI

Sjellim lajmet e fundit nga Kosova në kohë reale

Tejkaloi shpejtësinë në Ferizaj ,gjobitet me 300 euro shoferi

  • Policia e Kosovës ka njoftuar se në rrugën magjistrale Ferizaj-Kaçanik, në Fshatin e Vjetër, kanë ndaluar shoferin i cili me veturë ka bërë tejkalimin e shpejtësisë.
  • Bëhet e ditur senë zonën e kufizimit 80 km/orë, shoferi ka zhvilluar shpejtësi 146 km/orë.
  • Për këtë, të njëjtit sipas Policisë, i është shqiptuar gjoba prej treqind 300 euro, tri 3 pikë negative si dhe masa mbrojtëse-ndalimi i drejtimit të automjetit në territorin e Republikës së Kosovës për tre 3 muaj.
  • “Gjatë realizimit të detyrave dhe kontrollit të trafikut në rrugën Pejë-Prishtinë, në fshatin Balincë, Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor në Gjakovë, me anë të laserit për matjen e shpejtësisë, ka identifikuar automjetin, ngasësi i së cilës në këtë pjesë rruge ku kufizimi i shpejtësisë është 60km/h, ka drejtuar mjetin me shpejtësi prej 153km/h. Bazuar në dispozitat e Ligjit për Rregullat e Trafikut Rrugor, ndaj drejtuesit të automjetit është shqiptuar gjoba prej treqind (300) euro, tri (3) pikë negative si dhe masa mbrojtëse-ndalimi i drejtimit të automjetit në territorin e Republikës së Kosovës për tre (3) muaj”, thuhet në njoftim. skenari.net

Drejtuesi i automjetit gjobitet pasi zhvilloj shpejtësi më të lartë se sa shpejtësia e lejuar (i ndalohet drejtimi i automjetit në territorin e Republikës së Kosovës)

Gjatë realizimit të detyrave dhe kontrollit të trafikut në rrugën Pejë-Prishtinë, në fshatin Balincë, Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor në Gjakovë, me anë të laserit për matjen e shpejtësisë, ka identifikuar automjetin, ngasësi i së cilës në këtë pjesë rruge ku kufizimi i shpejtësisë është 60km/h, ka drejtuar mjetin me shpejtësi prej 153km/h.

Bazuar në dispozitat e Ligjit për Rregullat e Trafikut Rrugor, ndaj drejtuesit të automjetit është shqiptuar gjoba prej treqind (300) euro, tri (3) pikë negative si dhe masa mbrojtëse-ndalimi i drejtimit të automjetit në territorin e Republikës së Kosovës për tre (3) muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version