SKENARI

Sjellim lajmet e fundit nga Kosova në kohë reale

Rëndësia e zbukurimit të dhomës së gjumit, këto dizajne të çarçafëve i bëjnë më të bukura

Sigurisht që krahas dizajnit të dhomës së gjumit, vëmendje të veçantë marrin gjithmonë edhe çarçafët.

Nëse ata nuk janë në sinkron me dukjen e dhomës, atëherë dizajni i dhomës së gjumit nuk vlen.

Megjithatë për t’iu përshtatur atmosferës dimërore në ardhje, këta çarçfarë janë një ide e shkëlqyer për rregullimin e dhomës së gjumit.

Nga dizajner e errëta e deri te ato më të çiltrat, këta çarçafë do të zbukuronin dhomën e gjithësecilit.

Brendi “Brandslux” ka prezantuar disa nga modelet e reja dhe më në modë të momentit, të cilat do të ishin zgjidhja e ideale e çdo çifti për dhomën e tyre të gjumit.

Brandslux që me seli ndodhen në Rr.Dardania në Fushë Kosovë nr 31, /Skenari/

Festat e fundvitit po afrohen ju keni mundësin t’i gëzoni të dashurit tuaj produktet e Brandslux-it.

Brandslux mund ta vizitoni edhe ne rrjetet sociale,

si instagram: @brandslux.ks dhe facebook: @brandslux.ks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *