SKENARI

Sjellim lajmet e fundit nga Kosova në kohë reale

Afërsia me Shqipen – klipi që paraqet xhelozinë e Ilirianës tek burri i saj

Është komentuar së fundmi raporti i Adri Rrogaqit me Shqipe Hysenajn pas afërsisë që kanë shfaqur së fundmi.
Në spektaklin e natës së sotme (e hënë) është shfaqur një klip që paraqet xhelozinë e Ilirianës tek burri i saj.
Banorët ndërkohë në video kanë diskutuar raportin e tyre, ndonëse kjo gjë nuk iu pëlqeu.

Foto: Screenshot/YouTube

Shqipja shihet në klip duke diskutuar me çiftin, ku thotë se nuk ka qëllime të tjera.
“Nuk kam qëllime, une qëllim kam vetëm çmimin e madh”, i tha Shqipja, Adrit dhe Ilirianës.

Foto: Screenshot/YouTube

Kjo gjë u diskutua edhe në Prime dhe Iliriana tha që Adri nuk e ndalon që të flasë.
Ata kanë thënë se është pjesë e lojës dhe se Iliriana e ka kuptuar këtë gjë. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *